okt 03

I got a desert in my mouth

Hva skjedde i går?!

Herregud, jeg hadde det kjempe gøy, så ble det mørkt… Har samlet noen minner i sammen og har klart å koble det meste sammen. Har to nye stempel på hånden og husker små biter fra utestedene. Jeg holdt på å skjære av meg fingeren på fredag, og i går har jeg skrapet opp foten min… For en helg! Har sovet to timer i natt… Må vell rydde snart, jeg og Victoria har total rassert leiligheten min i løpet av helgen.
Alt jeg vet er at jeg har storkost meg sammens med Victoria og Maria<3

4 kommentarer

 1. Hilde sier:

  Arti å hør at du har hadt ei fin helg :)
  Den nye headern va Kjempe fin! :)

 2. Stian sier:

  kor e æ å han kenneth ?

 3. janning sier:

  Takk takk! :D

 4. janning sier:

  Kan lais opp nå fler bilda litt seinar i dag :)

Skriv et svar