sep 18

I det siste…

Har jeg fådd litt avsmak på bloggingen… Så jeg slenger inn litt bilder fra den siste tiden i random rekkefølge : )


Jeg og Maria har lekt oss litt. Ja, bildet er sensurert. Prøv du å holde balansen i de skoene, på en fot, med tidenes latterkrampe… Gikk faktisk ut på byen slik… Omg. Det skal bli rettet på så snart så den nye UFO buksen min kommer i posten. I heart ebay <3


Har ryddet litt i piercing tingene mine, samt kjøpt inn nytt for en latterlig billig penge! Innså foresten at det å ta bilde av tungen sin når man har influensa ikke er det lureste i værden…


Har kost med babyjenta til Helen <3Har lekt litt med sminke. Ja, det er forskjell på øynene. Høyresiden er en litt mer kraftig og overdrevet verson av den venstre. Jeg synes venstreøyet ble best. Hva synes du?

Og ellers så har jeg drukket alt for mye bacardi, og er på en rar måte litt gla for at jeg er på jobb og skal jobbe resten av helgen!

Oh! Jeg glemte nesten dette…

Love it!

Har blitt utrolig dårlig til å ta bilder av neglene mine, har fikset mye kult og bare glemt å ta bilder av det… Skal se om jeg klarer å bli flinkere til det, så kanskje jeg har litt å dele med dere : )

Skriv et svar