jul 28

Fransk Manikyr: Kort vs. Lang?

Det passer til alt, det er lekkert, lekent og sexy. Det passer på både fingernegler og tånegler, det får deg til å se velstellt ut. Det er prikken over «i’en», vi snakker jo så klart om den franske manikyren!

Jeg synes den korte er veldig fin til hverdagsbruk, lange negler blir fort upraktisk i en hektisk hverdag. Fordi om dagene er hektiske er det vell ingen grrunn til å gå rundt med ustellte negler? Fransk manikyr slår aldri feil, og er flott både som kort og lang. Du ser velstelt ut og du trenger ikke plages med lange negler som blir i veien for dagens oppgaver. Hvem føler seg ikke bedre når de er fresh?

Lang fransk manikyr er mer sexy, det er mer lekent, det er fantastisk til fest! Du kan jo også ha de brukbart lange så de funker i hverdagen og arbeidslivet og, slik som de på bildet over.  I min jobb blir det mere praktisk med de korte, men det er jo opp til enhvær.

Så hva mener du er penest?

1 Kommentar

  1. hilde sier:

    Æ lika de korte best :) Fikk frans manikyr i bulgaria i fjor, de va så fiiiin!

Skriv et svar