jun 24

F*ck nelly.com!

Bestillte en kjole og to par sko hos nelly for en uke siden, og i dag kom endelig pakken.

Bestillte disse skoene:

Dolores NOK 299, Nelly Shoes - NELLY.COM
Disse var awsome! Deilige å gå i, og fine å se på!

Diamond NOK 399, Nelly Shoes - NELLY.COM
Disse dærimot…

Så slik ut da jeg åpnet skoesken:

SKUFF!

Dette er faen meg andre gangen de puler opp bestillingen min!! Skulle liksom bruke disse neste helg, men neeeida. Nå må de gjennom en lang returprosess. Jævla dritt. De kom i allefall i rett størelse. Begynner å tro at de som jobber på lageret er fargeblinde idioter som ikke kan lese. Tror det finnes flere gorillaer som kunne gjort jobben deres bedre. Wtf.

Kjolen jeg bestillte (som skulle være like lang som en kjole jeg har kjøpt derifra tidligere), var så kort at den ikke dekkte rompa mi en gang. Jess, enda en skuffelse. Jaja, får bruke den som en topp da. Fml.

4 kommentarer

 1. hilde sier:

  bestilte bikini på superkul.no
  OMFG! Den hadde ikje passa en asiatisk dverg anorektiker en gang! Snedte i retur å fikk 1 str større…som ikje va nokka forskjell fra den første. Så f*ck d..bestilte en tunika istede, som faktisk passa…

 2. ia sier:

  synes de var finere i svart :)

 3. janning sier:

  Hmm… Vil du kjøp de? :P

 4. janning sier:

  Aah, irritasjonsmoment! :@

Skriv et svar