mai 13

Pupper til salgs!

Okei, nå føler jeg for et skikkelig klage innlegg.

Jeg har nettopp kjøpt tre nye bh’er, og har en i fra før som passer. Så kommer problemet, den ene gir meg gnagsår på ryggen, den andre spiser seg inn i ribbeina mine, den tredje har stropper som brenner seg inn i skuldrene, og den fjerde gir meg blåmerker under armene…

Men man må ta hva man får når bh størrelsen jeg bruker ikke selges her i nordland.

Altså, er du villig til å betale en flink kirurg så kan du altså få litt av puppene mine.


Bilde fra google.

Og til slutt synes jeg alle de som syter over at de har små pupper skal være takknemlig for at de kan gå rett inn på hm og finne seg en bh som koster under 300kr!

5 kommentarer

 1. IA sier:

  Hm, kjipern. Har du noen ganger tenkt på brystreduksjon eller noe sånt siden du klager så fært over puppene dine?

 2. Malin sier:

  Så fin blogg du har :)
  Jeg er ny her, ta gjerne en tur innom min.

 3. janning sier:

  Har tenkt tanken ca en million ganger… Har en litn plan om å få barn og amme før jeg gidder å fikse på puppene :P hvis ikke er det jo nesten pointless :P

 4. Mone Beate sier:

  Helt enig! Er så utrolig lei av å måtte spare i to måneder for å få råd til en bh, mens de med små pupper kan kjøpe seg en til 150 kr på H&M eller lignende. Æsj.

 5. janning sier:

  Hehe, det var kjipt da det var dyrt men jeg enda kunne gå på butikken her i byen. Nå er det jo kanskje blitt en smule værre siden jeg må fly til oslo for å finne en bh som passer… Men what the hell! Har jo god grunn til å ta meg en oslo tur innimellom da ;)

Skriv et svar