mai 09

Ukens blogg

Siden jeg ikke finner lyst til å blogge lengere tenkte jeg at jeg i det minste kunne fortsette med ukensblogg innimellom.

Denne gangen går all oppmerksomheten til Ickle and Lardeemymilktoof.blogspot.com. Dette er en blogg som ikke oppdateres så ofte, og har du ikke vært innom bloggen før anbefaler jeg at du begynner å lese på begynnelsen! Jeg er som mange andre fanget av Ickle og Lardee sin utrolige sjarm, stikk innom og les de søteste historiene.


Bildet er lånt fra mymilktoof.blogspot.com, og du kommer til bloggen ved å klikke på bildet.

3 kommentarer

 1. Veronica S sier:

  har lest denne innimellom og synes den er ganske morsom;)

 2. Cecilie M sier:

  Den bloggen der er utrolig skjønn og morsom!

  SV: Twintoys! ;)

 3. Mia Ulle sier:

  den bloggen er så søt! :D

Skriv et svar