apr 29

Bye bye Oslo

Nå sitter jeg på et hotell i oslo. Har tatt inn her bare for at siste natten i oslo skulle være litt mer koslig enn en bitteliten madrass på gulvet. Skal tappe i bade vann nå (det er badekarr her, ikke sånn mye å skryte av karr, men badekarr i det minste), pakke kofferten, legge fram reiseklær å hoppe i seng! Er så herlig å være på hotell! Selv om vi må dra før frokostn i morgen. Er litt dumt, men bestiller kjæresten flybiletter så blir det vell slik at man må stå opp klokken seks. Kommer sikkert tidenes lengste blogg innlegg om oslo truen når jeg kommer hjem. Skulle bare si hei, og at jeg har det bra! Og ikke minst gjøre dere klar på at jeg snart er tilbake.

Har virkelig ikke lyst til å dra her i fra, har hadd det så koslig! Oslo<3

1 Kommentar

  1. Merete Pedersen sier:

    Så bra :D Æ e å happy nu :D
    Håpe du hadde dt kjæmpebra i Oslo ^^, Å at du kosa dæ masse :D

Skriv et svar