apr 23

Sleepless

Jeg får ikke sove, og jeg hater det. Det er så godt å ligge med armene til kjærestepus rundt meg og høre på at han sover, det hjelper meg å sove.

Men ikke i natt. Mens smertene kjennes ut som de prøver å grave et hull i magen min, jeg holder på å blø i hjel. Har aldri blødd så mye før. Biter tennene i sammen og lurer på hvorfor jeg plutselig skal få slike tortur smerter når jeg alltid har vært så heldig å slippe… Ibux og paracett har gidd opp kampen mot smertene, og jeg er dritt lei.

I morgen skal jeg ringe legen, få resept på p-piller, og tryggle etter noe smertestillende som kanskje funker (litt i allefall?).

Ellers så er det bare å bite tennene i sammen og jobbe dritten av seg i helgen. Er en smule stressa. Skal jobbe natt hele helgen, samtidig som jeg må stripe håret, dra i konfirmasjon, pakke til oslo turen og vaske litt i leiligheten.

Vi må nemmlig kjøre rett fra jobb på mandagsmorgen og til flyplassen, altså må alt være pakket og klart med bagasje i bilen. Tror dette er begynnelsen på en veldig søvnløs helg.

Gleder meg sykt til turen i allefall! Får endelig møte Victoria igjenn, høre kjæresten spille konsert og ikke minst oppleve noe nytt! Er drittlei av denne plassen nå, er på tide å se noe nytt.

Nå tror jeg at jeg skal krype inntill en varm kjæreste, prøve å stresse ned, og sove litt før alt stresset begynner! Natta folk som leser bloggen! Har faktisk vært en del av dere siden det forige innlegget! Kjempe kos det skal jeg si dere! : )

2 kommentarer

 1. Annlaug sier:

  Tre ting som er viktig å få med seg..
  1. smertestillende har den effekten at de er blodfortynnende, så om du bruker spes ibux så blør du mer når du får mensen, bruker du de under mensen så får du enda kraftigere blødninger.
  2. For mye bruk av slike preparater kan ødelegge den normale syklusen din.
  3. Noen leger vet ikke nok om dette, om du føler at du ikke får den hjelpen du burde be legen din sende en henvisning til gynokolog, det kan jo være syster som setter dette i gang.

  Ikke ment belærende, men har hatt de samme problemene selv, lykke til

 2. janning sier:

  Da er det jo bra at jeg ikke tar smertestillende da! :) Finnes jo smertestillende som er utviklet for menssmerter. Var slike jeg hadde tenkt til å spørre doktoren etter, men jeg ombestemte meg!

  Ja er klar over syste faren og har planlagt å kontakte gynekolog!

Skriv et svar