mar 20

Ukens Blogg

Uke 11
Vi begynner med Cecilie Maria. Enkelt og greit fordi hun skriver favoritt bloggen min.


Bidet er lånt fra bloggen til Cecilie.

Hva handler bloggen din om?
Jeg blogger hovedsaklig om klær og mote, men skriver også litt om den lille hunden min, Stella, om hverdagen min, og om andre tema som måtte oppta meg.

Hvordan bestemte du deg for å begynne å blogge?
Jeg startet bloggen fordi søsteren min flyttet til en annen by, og ønsket å følge med på hverdagen min. Etterhvert fant jeg ut at jeg likte å blogge om klær, og at det var en super måte å få ut noe av kreativiteten min på!

Hvor mange titter innom bloggen din daglig?
Omtrent 1000 stykker.

Hvor henter du inspirasjon fra?
Jeg blir inspirert av mye forskjellig! Blant annet motemagasiner (feks. Costume), andre motebloggere (feks. Elise fra livingdoll.blogg.no), tvserier (som Gossip Girl), folk jeg ser på gaten og i filmer… Og så bruker jeg fantasien!


Du er veldig flink til å svare på kommentarer, setter du av mye tid til det?

Før brukte jeg gjerne over en time daglig på å svare på kommentarer, men nå bruker jeg max 30 minutter. Det får jo være måte på! Jeg kan ikke svare alle alltid, men jeg prøver å få svart alle innimellom. Skjønte du det? *ler*
Favoritt blogger?
Hmmm… Dette er aldri lett! Men nå for tiden er dette min topp 5 (i tilfeldig rekkefølge):

siljesreise.blogg.no
martii.blogg.no
livingdoll.blogg.no
superkayso.blogspot.com
majapiraja.net


Mote, pomeranian og reiser koster penger, har du en jobb? Hvis ja, hva jobber du med?

Lille Stella var en bursdags- og julegave, så henne slapp jeg heldigvis å betale selv! Reiser bruker jeg heller ikke mye penger på (og om jeg reiser er det med billetter kjøpt på billigsalg), men du har rett i at jeg kjøper endel klær og sko! Jeg hverken jobber eller går på skole for øyeblikket – jeg trengte nemlig en solid pause, av forskjellige (gode) grunner… Inntekten min får jeg fra NAV for tiden, og i og med at jeg bor hjemme har jeg jo få utgifter, og kan spare litt også. Men jeg håper å kunne begynne å jobbe igjen iløpet av året, det hadde vært supert! :)


Jeg må jo stille spørsmålet alle stiller, hva føler du om toppbloggerne?
Vet du, jeg leser faktisk ikke en eneste av dem som ligger på topp10-listen, så jeg har ikke et veldig godt grunnlag å uttale meg på! Noen av dem jobber iherdig for den plasseringen de har, og det at de faktisk har så mange lesere, må jo bety at de gjør noe riktig. Selv om kvaliteten på innleggene og bildene jo ikke alltid er på topp… Men vi mennesker er så forskjellige, og verdsetter så forskjellige ting, så å sette en standard på hva som er god blogging er jo helt umulig. Alle må få uttrykke seg og være seg selv, og alle fortjener respekt.
Hvordan ville den perfekte dagen din vært?
Oi, dette var vanskelig å svare på! Hmmm… Det varierer nok litt etter humøret, men akkurat nå ville det vært slik:

Det skulle være en nydelig, solfylt, vårdag, og jeg skulle våknet av fuglesang, på et fint hotell i København, sammen med en jeg var glad i. Jeg ville tatt på meg noe veldig fint og søtt, og spist en god, lang frokost. Resten av dagen skulle vi tilbrakt med å rusle rundt i byen, handle litt, kose oss på Tivoli, og sitte på  koslige kaféer. Om kvelden skulle vi bestilt deilig mat til hotellrommet, og slappet av med en koslig film.

Sounds good, huh?

Hva drømmer du om å bli når du «blir stor»? (Nå tenker jeg sånne litt urealistiske drømmer som blir sanne i filmer). Hehe.
Jeg har faktisk ingen store, urealistiske drømmer! (Det er helt sant!) Men jeg håper å kunne jobbe i et labaratorie, enten som laborant, eller som bioingeniør! Det tror jeg vil passe meg veldig bra – jeg liker å jobbe selvstendig, og er fryktelig nøyaktig!


Du har jo gådd inn for å være skikkelig sunn, hvor får du alle de flotte oppskriftene fra? Ikke minst, klarer du å holde deg til det?
Det føles så mye bedre å spise sunt og å trene enn det motsatte! De fleste av oppskriftene finner jeg på selv, faktisk. Det er jo ikke særlig kompliserte greier… Noen av dem har jeg sett andre anbefale, som det å spise cottage cheese med syltetøy på. Men stort sett bruker jeg bare fantasien!
Jeg er veldig sta, så jeg klarer fint å holde meg til et sunt kosthold. Jeg går ikke på en diett, så det varierer fra dag til dag hva jeg spiser, men jeg holder meg til sunne matvarer. Men jeg kan spise sjokolade og slikt i helgen, altså! Man skal ikke være for streng med seg selv heller!

Ting du ikke hadde klart deg uten?
Nå er ikke Stella en ting, men livet hadde blitt fryktelig tomt om noe hadde skjedd med henne! Ellers er jeg fryktelig glad i laptopen min (med internett-tilgang, vel å merke), sminken min fra Clinique, pluss å kunne kjøre bil og komme meg enkelt rundt om kring… Men ingenting av dette er ting jeg ikke kunne klart meg uten. Det er jo utrolig hva man takler når man må!

Hvordan musikk liker du?
Vet du, jeg hører nesten aldri på musikk! Jeg er ganske så merkelig, faktisk! *ler* ALLE elsker jo musikk, bare ikke meg! Men jeg liker Taylor Swift for tiden, da – hun er så søt!


Favoritt tv serie?

Grey’s Anatomy / Anna Pihl / Mc Leods Daughters.

Favoritt film?
Oi, dette er ikke lett… Jeg tror valget må bli en film jeg så for et par uker siden: «The Secret Life of Bees». En sterk og nydelig historie! Ellers er jeg veldig glad i romantiske komedier (som Love Actually, The Holiday, The Notebook, Pride & Predjudice osv), men kan ikke fordra skumle voldsfilmer. *grøss*

Sist men ikke minst, beskriv deg selv med fem ord?
Samvittighetsfull. Omtenksom. Sårbar. Sta. Perfeksjonistisk.
Det var litt om Cecilie, anbefaler dere å titte innom bloggen hennes!


Bidet er lånt fra bloggen til Cecilie.

1 Kommentar

  1. Cecilie M sier:

    Takk for at du ville ha meg med! ;) Og koslige bilder du plukket ut også…

    Håper uken din blir veldig bra!

Skriv et svar