mar 15

HYL!

Jeg hater meg selv! Hater, hater, hater, meg selv!

Pakken kåm på lørdag klokken halv ti. Jeg hadde allerede lagt meg og fannt ut jeg skulle sove litt å så hente den. Jeg våknet en time før posten stengte og fannt ut at jeg ikke giddet å gå nedover, visste jeg kom til å hate meg selv for at jeg måtte vente to døgn ekstra. Det viste seg at jeg hadde rett.

Pakken inneholder dette:

Men ikke nokk med det… Neida! Dere husker mitt forje innlegg? Det hvor jeg skulle være lur å vente med å bestille de skoene til i morgen? Det har fram til nå vært en god ide… Helt til jeg gikk inn i handlekurven min på nelly og finner ut at de er fri for min størrelse! Svarte f**n! Dritt. Jeg ville, ville, ville ha de! Er ca en million irritert nå! Hvorfor skal jeg få slike «gode» ideer?!

Anyways. Vurderer å bestille de i grønnt i stede… Har en negelakk i samme fargen, og helt ærlig så liker jeg fargen.

Men de rosa er jo finere og mer «meg» da… Irritasjon! Har lyst til å rive meg i håret å rope litt. Siden jeg er på jobb er det uaktuellt…

Hva synes du? Værdt å bestille i grønnt i stede?

Foresten fikk jeg en fin kommentar som sa at man aldri kunne få nokk sko.
Riktig! Er glad noen har skjønnt det. Får mye dritt for at jeg kjøper så mange sko og at de fleste har så høy hel osv. Jeg på en måte samler på de. De får meg til å føle meg bra, og det gjør det litt lettere å dra rompa mi ned på jobb når jeg vet jeg får noe som gjør meg glad av det. Så shut the fuck up! Jeg liker sko!

1 Kommentar

  1. hilde sier:

    Å æ lika smykka! Å mange synns d e heilt poenglaust å bruke penga på….
    INGEN SPORTE DÆ!
    Æ lika smykka…så whatever…
    Folk må få lov ha sine Fetisja ;)

Skriv et svar