feb 12

Er du kreativ?

Idag fikk jeg kjøpt fire nye negellakker! Wooho! :D

Saken er den, at jeg tenkte jeg skulle ha konkurranse. Premien tenkte jeg kunne være et sett negler som jeg har pyntet med noe søtt, hvis noen i det heletatt er intresert i det? :)

Men (ja, det er alltid et men), jeg vil ikke ha en sånn kjedelig konkuranse, «jett hva dette er», trekk-en-lapp-fra-skåla konkurranse… Jeg vil ha en konkuranse der man faktisk må gjøre noe for å vinne. Jeg har tenkt på dette leeenge nå, og jeg kommer ikke opp med noe…

Forslag anyone? :)

3 kommentarer

 1. Maria sier:

  Good luck. Æ e me!

 2. Susanne sier:

  Konkurransetips, du tar bilder av en finger også må du la leserne gjette hvilken finger det er. Eks, høyre hånd pekefinger :-)

 3. hilde sier:

  Foto konkuranse av et slag??
  Æ e med på det meste ;)

Skriv et svar