jan 20

Blillig sminke vs. dyr sminke

De fleste som driver profesjonelt med sminke, trør billig sminke ned i grusen. I høst falt jeg for et øyenskygge palett som lancome lanserte, jeg elsket looken. Jeg sto på skintonic samens med bestemor og sjekket ut paletten og tenkte, «over fem hundre kroner? Hellno!» Bestemor derimot, hadde lagt merke til at jeg så på det, og kjøpte meg det i bursdagsgave. Da jeg kom hjem til sortalnd måtte jeg jo prøve det ut! Åh, for en skuffelse! Så kom jeg fram til at jeg skulle vente med å dømme den før jeg fikk primeren jeg bestilte. And theeeen… Nei! Nei, nei, nei… Gullfargene liker jeg, men indigo fargene er umedgjørlige. De er ujevne, vanskelig og jobbe med og ryr mye. Jeg har laget flottere looks med øyenskygger til tjue kroner liksom. Kjedelige greier altså.

Skjemmes nesten litt over å legge ut bildene av det. Har ikke redigert disse!
Har faktisk laget foskjellig look’s på øynene. Ikke det at det vises for once again er sminken crap… (På høyreøyet har jeg gjort som lancome anbefalte. På venstreøyet har jeg gjort det slik som jeg ville. Hvis du ikke vet hva som er hva, så er piercingen i høyreøyenbryn).


Men det ser bra fantastisk ut, hæ?

Billig sminke:

Øverste er fra h&m, fannt ikke bilde av palettet med lilla. Men er du på h&m og har lyst på et, så ser du i det minste hva du skal se etter.

Nederste er kjøpt for en billig penge på cubus. Jeg har faktisk seks av de palettene i en del flotte farger.

Så hva tror du, billig eller dyr sminke?

2 kommentarer

  1. lisawallstad sier:

    Dritkult, æ hadde mæst sannsynli gått før den billige, lætt :)

  2. Maria sier:

    Enda ett bevis på at det er MERKET man betaler for, ikke kvaliteten :)

Skriv et svar