jan 19

Hva som er verdt å bestille i fra ELF

Jeg har igjenn bestillt makeup fra elf (eyeslipsface.no). Har ikke mottatt pakken enda, men tenkte jeg kunne lage en liten oppsummering over hva jeg synes om det jeg har bestillt tidligere.

Get the look kit
:
Her bestillte jeg smokey eyes.

Kit’ene er greie i seg selv, da det følger med det du trenger til å lage en spesiell look. Men mesteparten av det du får i pakken er ubrukelig.

Øyenskyggen er bra. Gir god farge, er lett og jobbe med og ryr lite.

Mascara’en er helt ubrukelig! Den er vanskelig å jobbe med, søler mye, klumper og gir værken mer volum eller lengere vipper.

Eyelineren er nesten ok. Jeg synes den er vanskelig å jobbe med, og fargen er en smule svak. Synes eyelineren til 20kr fra h&m er bedre. Så det blir nok en thumbs down her og.

Smuge «kosten» og vippe tangen er helt ok, ikke noe å klage på. Heller ikke noe å skryte helt opp i skyene.

Waterproof Eyeliner Pen:
Denne liker jeg veldig godt. Den gir tynne fine streker. Hvor vannfast den er, er en helt annen sak… Etter min erfaring er den ikke det jeg vil kalle vannfast. Den kan ogstå gi litt svak farge hvis du legger den over øyenskygge. Tips: Dra den over hånden for å fjærne øyenskyggen som setter seg fast, så er den god såm ny etterpå. Den lever ikke opp til det elf skriver om den, men jeg gir den thumbs up fordi den er lett og jobbe med og gir et flott resultat.

Eyelid Primer og Eyeshadow Primer:
Så, hva er forskjellen på disse to? Ingenting spør du meg. Den eneste forskjellen jeg klarer å oppdage er designet og ingrediens listene. De ser like ut, de gjør nøyaktig det samme og de fungerer like bra. Altså er forskjellen prisen, designet og ingredienslisten. Synes dette er en god primer som er verdt å investere i.

Hypershine Lip Gloss:
Denne har jeg i fargen flirt. Fargene er veldig forskjellige i virkeligheten enn hva de ser ut til å være på bildene. Fargen til flirt ser fks. rosa ut på bildet, men er orange i virkeligheten. Dette har for min del lite å si da fargen på glossen ikke vises på leppene. Glossen holder seg godt, skinner som solen selv og lukter fantastisk. Den er litt klissete, men langt fra d verste jeg har vært borti. Den etterlater og leppene myke og fine. Merk deg at dette er den eneste lipglossen jeg bruker.

Therapeutic Conditioning Lip Balm:
Denne er fantastisk! Den er en lifesaver! Den gjør underverker på tørre lepper! Føler det sier det meste? Den er blitt en musthave!

Nail Polish:
Disse er og helt ok. Jeg er ikke den som kjøper svindyre negellakker (sist jeg gjorde det ble jeg dødsskuffa, snakk om å kaste bort penger). De litt lysere fargene fra elf legger seg noe ujevnt. De med sterkere farger legger seg flott, men blir som alle andre lakker seende bedre ut med underlakk og to strøk.

Nourishing Cuticle Pen:
Denne er en spennende ting. Hvordan den funker over en lengere periode er jeg usikker på. Den hjelper i allefall de tørre neglebåndene mine når jeg trenger det. Den koster jo bare 16kr, så hvorfor ikke gi det et forsøk?
Clarifying Pressed Powder:
Pudderet dekker godt over småpirk som kviser og rødhet i huden. Holder godt og lenge og gir et matt og fint resultat. Synes produktet kunne kommet i en større mengde. Men whatthehell… Den koster 16kr.
Mineral Lipstick:
Denne har jeg i tre forskjellige farger, og jeg har bestillt en til. Leppestiften gir fin og jevn farge, men har du tørre lepper bør du ikke bruke denne. Fargene er som på lipglossen, noe helt annet i virkeligheten enn på bildene! Men allt i allt en flott lebestift til den prisen!
Lip Primer And Plumper:
Denner er awsome! Primeren er fantastisk og gir en ny look til lebestiften din. Plumperen lukter på en måte litt kanel og godt krydder, fungerer som bare det og gjør ikke like vondt som andre plumpere.  Den gir og leppene dine en flott naturlig farge da den øker blodsirkulasjonen! Elsker den.
Det var det! Tror ikke jeg har glemt noe nå. Kan skrive om de andre produktene når de kommer:)

Husk! Selv om siden er på norsk blir ikke varene sendt fra norge! Selv om sminke er tollfritt, må du betale moms!

Skriv et svar