jan 13

Hot pink

Alt ble jo bortglemmt i går da jeg sovnet på soffan så snart vi var kommet oss hjem. Sov på soffan fra 17.00 til 20.30, før kjærestepai fåreslo at vi skulle gå lalle senga. Her kommer den værste delen… Jeg har sovet fra kl 17.00 til klokken 07.00!! Å gud, jeg er helt ødelagt i kroppen nå! Det som værre er, er at jeg skal på jobb i natt! Jeg er faktisk nødt til å holde meg våken hele natten, nå som jeg har snudd døgnet tilbake til normalt. Det kommer til å bli så tungt! Og jeg drikker ikke kaffe! Nå sitter jeg fint i det med andre ord…

page3
Sminken er lagt med inc. sminke. Sånn der billige greier man får kjøpt på cubus, i mange fine farger. Har sikkert en million forskjellige.

Fannt ikke bilde på nett, men kan sikkert ta et bilde å slenge ut senere:)

Kjærestepus kjøpte nytt tvbord i går! Flink kjærestegutt!<3
P1120091q
Fint med ting på salg. Vi vurderte å male den nederste platen sort. Å etter en tur på henger’n fra butikken og hjem fikk platen et lite hakk, så nå må vi male den. Hvorfor ikke bare male den sort?

1 Kommentar

  1. Maria sier:

    Heei!
    Har en utfordring til deg på bloggen min! :)

Skriv et svar