nov 19

Konkurranse på Idawulff.com

idawulff.com kan du nå vinne en Blackberry Curve 8520 levert av Trigcom. Alt man trenger å gjøre for å delta er å legge ut denne teksten på bloggen sin! Konkurransen avsluttes 1. desember, og man kan delta helt fram til da.

Kjære Ida, jeg har bursdag snart, faktisk om ni dager. Jeg blir tjue år på en lørdag til og med! Jeg har ønsket meg en ny telefon i en stund nå. Har også sikklet over en blackberry siden du fikk din, men lommeboken strekker ikke til. Fra før av har jeg en rosa sonny ericsson, som ser ca sånn ut:
w580i

Men etter et par kleptohorer ute på byen bestemte seg for å stjele vesken min, tømme den for innhold, og faktisk gi meg tilbake allt utenom headsettet ble telefonen enda mer ubrukelig. Den funker fint til å ringe med, men å skrive sms er et helvette og bildekvaliteten suger. Internett er vel heller ikke et brukbart alternativ.

Kjære Ida, jeg ønsker meg en blackberry mer enn noe annet i bursdagsgave. Det er noe egoet vil ha, og noe jeg faktisk trenger. Altså en perfekt gave.  Håper virkelig jeg vinner denne!

sign

1 Kommentar

  1. For en utrolig bra konkurranse! Håper virkelig du vinner da, det fortjener du <3

Skriv et svar