okt 15

Tikei mineralsminke

Søteste Kristine (fargerik) har en super konkurranse på bloggen sin. Den heldige vinneren stikker av med et tikei mineralsminke kit! Jeg har sykt lyst til å vinne! Har veldig lyst til å teste ut tikei siden alle mener dette er et supermerke! Har selv bestillt prøve på primeren deres, og hvis jeg er fornøyd blir det sikkert ikke det siste jeg bestiller dærfra.
page18
Jeg syns alle søtinger skal ta seg en tur innom bloggen til Kristine, hun er en super jente i fra det kalde nord med en smule «shopoholism» kanskje?;) Ei fantastisk jente med lekker stil som er flink til å skrive! Hun har alltid noe nytt å vise fram for å si det slik:)
Ta en tur innom bloggen hennes ved å klikke her! Eller hiv deg med på konkurransen ved å klikke her!

Å når du nå først leser dette Kristine så håper jeg allt står bra til med pappaen din!:)

sign

2 kommentarer

  1. Naw søteste innlegget da <3

  2. KAYSO sier:

    Lykke til :) Veldig veldig fin premie :)

Skriv et svar