okt 13

Blogg snakk

Meg i dag, enkelt og greit:)
Bilde_727God  aften (eller… God natt kanskje?).

Jeg har kikket litt på FireStatsn min, og kommet fram til et par ting.

For det første: Mesteparten av dere som leser bloggen min bruker IE (internet explorer). What the hell? Jeg må bare spørre, hvordan klarer dere å bruke det? Æsj. Finn dere en annen nettleser:p
For det andre: Makeup siden er blitt den mest populære siden på bloggen! Det sier jo litt om hva dere som leser er intresert i å se/lese. Dette synes jeg er gøy fordi sminke er noe jeg har lyst til å blogge mer om. Det er noe jeg intreserer meg veldig for. Så ta det me ro folkens mer kommer!:) Til dere søte venniner i nærområdet, sminke «dukker» ønskes!;)

For det tredje: Hmm, hva var nå det i gjenn..?

Anywaaays… Hadde tenkt til å legge ut en ny look i kveld, meeeen… Jeg er så trøtt at øynene mine er opphovnet. La meg halv tre i natt og voknet klokken kvart over seks. Fikk ikke sove før en halvtime etter kjærestepai kom hjem fra jobb, altså klokken ti, og da sov jeg til ellve og så var det på jobb for å ommøblere hele butikken og prise ned varer. For de som ikke har fått det med seg har Voice of Europe startet opphørssalget og dær er mange gode tilbud! Jeg er trøtt og sliiten.

Som sagt skal jeg sminke Anett til bursdagen hennes. Hun skal ha på seg LBD (littleblackdress) og en bolero med sølvglitter. Så da må jeg jo sminke henne dæretter.
Hun syntes denne looken var pen. Så nå trenger jeg noen å øve på. Men det blir som sagt ikke i kveld, fordi jeg skal lalle snart. Bilder kommer når jeg har prøvd dette. Som det står på youtube super easy smokey eyes. Tror ikke dette skal være et problem å få til:)

Åja! Jeg fikk sertifikatet mitt i dag! Sånn det ordentlige. Selv om jeg ser ut som dritt på bildet er jeg ganske superfornøyd. Hva jeg skal med det er en helt annen tanke jeg har i hodet. Det føles så ubrukelig når jeg ikke har en bil å kjøre. Liksom allt det slitet og alle de pengene for et lite kort som sier at jeg kan kjøre den ikke eksisterende bilen min på veien.

DSC03372

Jeg er foresten hellig overbevist på at ingen ser bra ut på bildet som er på førerkortet. Jeg fikk ta dobbelt opp med bilder og ble ikke i nærheten av fornøyd. Vitsen med å stå opp tidlig for å sminke seg og ordne håret i tilfelle du klarer førerprøven? Nada. Du kommer garantert til å se ut som dritt anywas. Det gjorde i allefall jeg. For å ikke glemme alle de andre jeg kjenner som er missfornøyd med bildet sitt.

Uff… Dette ble jo et dødslangt innlegg i forhold til hva det skulle være. Til de som har scrollet ned hit. Tusentakk for koslige og oppmuntrende kommentarer søtinger! =*

Godnatt bloggværden, nå skal Jannemor gå å legge seg å vente på at paibjørn kommer hjem fra jobb<3

sign

3 kommentarer

 1. Hilde sier:

  Hellu!
  Æ e faktisk fornøyd med mitt bilde på førerkortet (selv om det bynn å bli litt utdatert!)
  Men bilde på bankkortet, djises, d vil æ ikje snakk om :P

 2. KAYSO sier:

  Gratulerer med lappen søta!!! jeg ringte og meldte meg opp til kjøring i går! IIIIIIIIIIIkk, da begynner endelig jeg også. Gruer meg EN DEL! hehe! Internet Explorer. WTF! hater det, men alle gangene jeg er innom gjennom jobb så er det sikkert det, for vi må visstnok forholde oss til den på jobb :/ hjemme er det firefox:)

 3. Maria sier:

  Æ stille gladelig opp som «sminkedukke» :D

Skriv et svar