okt 06

Prøv og sett deg inn i denne situasjonen

Du sov fire timer natt til i går, du ble stående på jobb i ni timer i stedet for de seks du egentlig skulle ha. Det er ropende gammle damer over allt, som ikke klarer å forstå at 1/2 pris = 50%. Du kommer hjem til en tom og rotete leilighet, spiser litt, slapper av, og omsider får du sove halv tre om natten.

Du våkner klokken ni, og innser at du har forsovet deg. Springer gjennom dusjen (fordi du ikke har hadd tid eller energi til å vaske håret siden lørdag!! Og tørrshampo er ikke et alternativ lengere). Samboeren din kommer av nattevakt, du har ikke sedd han på et døgn. Du springer på deg klær, drar en kam gjennom det klissvåte håret å løper ut til bilen, fordi kjærestepaien skal være snill å kjøre deg til jobb.

De fem minuttene før du åpner butikken bruker du febrilskt til å slenge litt sminke på, å prøve å gjøre det beste av de klissvåte villstyrlige krøllene.  Du åpner en Burn energidrikk, ber til gud om at dritten kan funke litt i det minste, håper på at det kommer lite folk inn i butikken så du får spist frokosten din. Nei, 30 og 50% på hele butikken tiltrekker seg en flokk med gamle damer.

Først kommer det en koslig gammel dame med god humor og godt humør. Også, så kommer en av det værste slaget. En som går rundt for å spre kvalme. Hun går rundt med en surken mine og kikker seg rundt.

Damen: Det var mye mer spesielle klær i butikken som var her før.
Meg: Mener du popin?
Damen: Ja.
Meg: Ja, de hadde litt spesielle klær der. Jeg var nesten aldri innom popin fordi jeg skjeldent fannt noe jeg hadde lyst på der.
Damen: Akkurat slik som jeg aldri finner meg noe her!

Også begynner hun å legge ut i det vide og det brede om hvorfor butikken jeg jobber i suger. Hva gjør hun her inne hvis hun ikke liker noe av det hun ser her? Det er heller ikke noe gøy å få høre at det man representerer suger, hva skal man liksom svare uten å virke frekk eller sur, samtidig som man skal snakke pent om butikken sin?

Så her står jeg, og faker et smil, trøtt og jævlig.
DSC031692
(Bilde fra lørdag)

Oh, shit. Jeg gikk nettopp tom for Burn…

sign

2 kommentarer

  1. Sarah sier:

    Ai, høres ut som en fantastisk morgen. Godt at dem ikke kommer så ofte:p

    Og så lurte jeg på om du ikke kunne oppdatere litt mer sminke. Kanskje en sotet look eller noe sånt. Trenger inspo, fra bunn!:)

  2. KAYSO sier:

    aaah crap! føler meg deg! vanskelig å smile når slike grinebøtter kommer.. bleeh :/

Skriv et svar