sep 21

Helgekos

Hei:)
Etter jobb på lørdag  var jeg å småshoppet litt med victoria. Det vil si, jeg fannt en ting jeg ville ha.
pagefp
Nemmlig denne vakkre hårbøylen fra bikbok (49kr).

Sener på kvelden dro jeg å paibjørn ned til Victoria og Mats for å pilse litt, etterfulgt av en tur på byen. Koslig kveld, selv om jeg var så trøtt og sliten at jeg kunne ha sovna på soffan i ett tiden. En halv smirnoff og en gåtur senere ble jeg våken. Som vanlig er sortlands uteliv lite å skryte av.
På søndag var vi i bursdagsleskap til «mormor» (altså Andreas sin mormor), og på tur hjem på lørdagsnatten fannt vi ut at vi skulle lage henne et kort. Det brukte vi hele søndagen på.
pagebd
Jeg var flink å limte et fyllebilde av Andreas i det;)

Ellers så har jeg oppdatert makeup siden med to nye bilder.
pagegrmkpagegreeen

Jeg har foresten funnet fram en hel del sølv og gull jeg aldri bruker som jeg har tenkt til å smelte om. Noen forslag til hva jeg kan få det smeltet om til?:) Er det noen som vet sånn ca hva det koster?

bloglovin

2 kommentarer

  1. Marie Louise sier:

    Du er så fin du, Arianne :-) Digger sminken din!

  2. Monica sier:

    WTF KOSTET DEN IKKE MER ENN FEMTI KRONER?????????? Da jeg så bildene tenkte jeg «djeeeeeeeez den må hun ha betalt sykt mye for, men jeg har så lyst på…»

    OMG jeg må ha den!

Skriv et svar