aug 29

Den værste dagen ever, etterfulgt av en grusom hangover

I går var en skikkelig dritt dag. Jeg sto opp og dro på jobb i supert humør. Da jeg kom på jobb tok hun jeg jobbet sammens med matpause, like etter hun dro klarte jeg å kræsje med et stativ. Jadda, en stk tykk stålstang rett over kinnbeinet! Lite godt! Ikke nokk med det, jeg hadde kunder da også… Flaut! Dagen fortsetter med mens smærter, en helt elendig matpause (ej bitch grilla maten min i mikroen i hele 5 minutter. Det var ikke mye i gjenn av den. Heldigvis var hun snill og gav meg ny mat:), en kunde i mellom klokken fire og syv, og når jeg skulle dra hjem klarte jeg å få en kleshenger slengt over nesa. Oh, wait, there is more… Kjærestepai var snill å hentet meg etter jobb, så snart jeg kom hjem var det bare å få i seg mat å «ordne seg» (haha, jeg tok på meg en annen bukse enn den jeg hadde på på jobb, satt to kliper i håret. Jeg må si jeg pynta meg:p), og så bar det avgårde på fest langt utti gokk.

pagenyskjorte
Se min nye fine t-skjorte, og ikke minst mine nye armbånd<3

Og dær satt jeg, i døds dårlig humør, kjedet meg som faen, med mens smærter som kunne tatt livet av en mann (jeg er sikker på at en mann hadde dødd om han hadde fått menssmærter). Så jeg drakk, og drakk litt til, og plutselig ble jeg ubruuukelig full. Var ute på byen en liten stund, men siden jeg var dårlig og grinete og sortland er dødt på fredager, dro jeg hjem. Andreas dro ut på byen i gjenn, mens jeg lå alene og forlatt, nær døden, i sengen mens værden snurret rundt og jeg hold på å fryse i hjel.

Nå kan du vel gjette at dagen i dag ikke er stort bedre… hangover på level max! Halsen værker, nesen er tett, magen er sulten, men vil ikke ha noe å spise, hodet værker, mens øyne og ører er overfølsomme. Jeg har klart å trashe både leiligheten og akvariet (?!) når jeg kom hjem i går. Jeg ligger i fosterstilling i dag, tror enda at mens smærtene skal ta livet av meg. Men akkurat nå, er jeg så dårlig at jeg ikke er sikker på hva som tar livet av meg først. Og gjett hva? Jo, nå skal jeg dusje, også skal vi på tiivoli!!? Hodet som banker og føttene som værker (ja, menssmærtene stråler ned gjennom føttene mine) har en anelse om at høy musikk og det å gå ikke er en god ide. Heldigvis har magen min aldri tålt karuseller, så det har jeg ikke lyst til å prøve meg på.

mobilestand_piggy_pink
Setter inn et random bilde bare for at den lange teksten med syt og bæs ikke skal bli så alt for kjedelig.

Uff, dette ble tidenes klageinnlegg! Klarer du å slå det skal du få en gave (evt. et gratulasjonskort) hos meg. Jeg kan i allefall trøste meg med at mens smærter er noe jeg bare har to dager i måneden, og alkohol er det lenge til jeg skal røre i gjenn!

Har du hadd en spennende helg?:)
Tell me about it!:)

Skriv et svar