jul 27

Ute i det blå<3

Vi sov vekk hele søndagen, så når vi hadde spist «frokost» bestemmte vi oss for å gjøre noe ut av det som var i gjenn av dagen. Vii lånte båten til «morfar» å tok oss en tur ut på havet<3 Gud hvor jeg elsker lukten av sjøvann! Jeg fikk et stort savn for hytta, og synes det er synd at jeg og kjærestepus mest sannsynlig ikke får tid til å dra dit før sommeren er over og han skal i militæret:/
Kaptein kjærestepus!<3

pagebot

Haha, sjekke det bøttøglye bildet av meg! XD

Kjørte bare en snartur i fra sortland siden og over mot hognfjorden.
Utrolig koslig, og ikke minst vakker tur<3

Ja, jeg blogger lite. Det skjer med andre ord ikke noe som er verdt å blogge om! I morgen skal jeg åpne butikken og forhåpentligvis kommer postdamen med pakker! Jeg liker når vi får inn nye klær. Kanskje det er noe fint å reklamere litt for;) Er også en smule giddesløs når jeg kommer hjem fra jobb om dagene. Kjærestepus er blitt syk og jeg håper på å ikke bli smittet!!

Nå skal jeg håppe i senga å sove noen knappe timer å håpe på at jeg ikke forsåver meg. Er kjipt at det er så skjeldent jeg åpner butikken, for jeg liker det. Det er så mye kosligere enn å stenge. At man begynner tidligere er egentlig bare ett pluss, så får man liksom bruke ettermiddagen til noe fornuftig! Er så kjipt å våkne i ti tiden, spise, dusje, dra på jobb å komme hjem trøtt og jævlig klokken åtte:/ Æsj for et babbel det ble. God natt=*
Jeg kan foresten ikke fårestille meg hvordan det blir å flytte fra nordnorge… Jeg kommer så til å savne den vakkre naturen!

2 kommentarer

  1. KAYSO sier:

    Sv: Ja, jeg har fikset designet mitt selv :)

  2. hvor skal du flytte henne?

Skriv et svar