jul 20

Søndags/kino outfit

På søndag skulle vi dra å se harry potter og halvblodsprinsen. Bakfull og jævlig + kino = ?
Det gikk egentlig helt greit, fikk litt vondt i hodet, men ellers bra.
Enkelte folk skulle ikke ha hadd lov til å dra på kino. Folk sprang inn og ut av salen under hele filmen, mens vi var omringet av folk som skravlet i ett kjør. Tre «småjenter» som satt atmed meg på raden fannt ut at de skulle ut midt i filmen, den ene sa hun måtte tisse (det syntes jeg ikke var så rart siden hun hadde kvellt i seg en flaske brus allerede). Da de kom tilbake stinket de røyk. Hva faen? Hvem drar på kino hvis de vet de ikke kan sitte i ro uten å gå på do å uten å røyke i to og en halv time? Da kan man jo heller gjøre værden en tjeneste å vente til filmen kommer på dvd å se den hjemme!

Siden det var søndag, vi skulle kjøre i ca. en time, og sitte i ro i to og en halv time, planla jeg antrekket godt i forveien. Er ikke noe kult å sitte i trange stive jeans.

pagekino2

pagekino1

pageacc

Jeg hadde rett, jeg hadde funnet det perfekte kino antrekket! Utorlig behageligt!

Angående filmen var den bra til at jeg ikke har lest noen av bøkene. Uheldigvis har jeg lest sammendrag av harrypotter fans som har sett filmen og lest bøkene. Utifra det er jeg skuffa. Anbefaler dere å dra å se filmen hvis dere ikke har lest boka!:)
Dette innlegget finner du og på den gamle bloggen min www.littleblondie.blogg.no =)

5 kommentarer

 1. Ellen sier:

  Haha, ja vi ble og -veldig- irritert over alle som måtte springe inn og ut av salen! Og for å gjøre det enda bedre så måtte jeg si ifra til han kidn bak meg at han vennligst måtte slutte å sparke i setet mitt! Etter ett kvarter med et ristende sete fikk jeg nemlig nok :p

 2. janning sier:

  Ja, det satt noen shittkids bak meg og, som staaaadig dullta borti setet mitt… Jeg var så irritert i fra før at jeg fannt ut at det var best å fylle kjeften med snus og godteri å holde den for seg selv! =P

 3. Ellen sier:

  Haha, venninna mi åpna snusboksn sin så han som satt ved siden av henne begynte å brekke seg (a)

 4. janning sier:

  Haha, driiiitbra!:D

 5. Jannike sier:

  Det e ikkje nåkka arti å ha en onge settanes bakom sæ når man ser film, opplevde det på kino i går å på istid 3, å æ blir så førbanna, men torte jo ikkje å sei ifra t den ongen..

Skriv et svar