jul 20

Im a rebel

Hei, hei!:)
Tenkte jeg skulle fortelle litt fra helgen, og bestemte meg derfor for å dele det opp i flere innlegg. Har en følelse av at allt i ett kanskje gjør at du blir litt lei av å lese?

På lørdag skulle vi ut en tur, så vi tok me oss flaska og dro til en kompis. Siden vi hadde mye å gjøre på lørdag kom vi oss ikke i drikkingen før i ti ellve tiden. Da vi kom til festen var han som bodde der godt påsjenkt, og han sprang i dusjen når vi kom dit. Mens jeg satt å drakk på min første dram drev han å ristet det våte håret sitt over meg, og uansett hvor mye jeg kjefta så klarte han ikke å dy seg. Han bare måtte irritere meg… Når dram nr en ble tom, skulle dram nr to blandes. Jeg sto bøyd over bordet da jeg så han dreiv å sikta på meg med en ølkork. Jeg tenkte han bare kødda, helt til han knipset den på meg, og traff meg midt i trynet. I det jeg begynnte å kjenne hvilken burnboks som var tom på bordet, begynnte han å rope at han «bomma»… Jeg fannt en tom burnboks å heiv den forsiktig i panna på han. Det var litt i gjenn i boksen, så jeg fikk en dråpe på hanna, og han en på det nydusja tryne sitt. Så rabbla det for han å han ba meg ta med kjærestepus å gå dær i fra. Haha, dette er første gang jeg har blitt kastet ut av en fest for å ikke oppføre meg! :O

rebel

Vi dro på noen andre fester, og fortsatte ute på byen. Kvelden var egentlig ganske mye dritt, siden nesten alle var sur. Det at jeg hadde sovet lite å drakk sinntbrus, blandet med alle andre sitt kræppye humør, gjorde ikke mitt til noe å skryte av…

pagewear

Dette hadde jeg på meg, for de som måtte lure:)

Ute på byen møtte jeg et happyface, som gjorde humøret mitt utrolig mye bedre! Mer om det i neste innlegg;)

Dette innlegget ligger også på den gamle bloggen min www.littleblondie.blogg.no :)

2 kommentarer

  1. Anna :D sier:

    det va et kjæmpefint bilde av dæ snuppa ^^ kanj du itj ji mæ nån tips om korsn du klar å se så bra ut :D

  2. Sarah sier:

    Ja, gjør det!:)

Skriv et svar