jun 06

Ok, vi gjør det sånn her…

Brandos har fått in ironfist skoene i min størelse nå. Så er det jo slik at til sammen så koster de to par skoene 1449kr… Og jeg klarer ikke velge et par. Jeg klarer meg uten de 1400 kronene til lønnen kommer, men det er jo spare prinsippet… Så, what to dooo?

Sko fra BRANDOS.no!
Iron Fist: Digi Skull Platform fra BRANDOS.no

Sko fra BRANDOS.no!
Iron Fist: Muerte punk Platform fra BRANDOS.no

Hvis bare et par, hvilket? Eller begge? Eller spare? Help!

Usaklig informasjon:
Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal gå på butikken å kjøpe mat før jeg har vasket opp. Men ikke en eneste muskel eller celle i kroppen min har lyst i det heletatt. Ser for meg at jeg blir sittende å sulte til butikken stenger og jeg innser hvor lat og dom jeg er. Skal gjøre et forsøk på å hoppe i det nå, mens du hjelper meg å bestemme hvilke sko!

Har du foresten savnet «dagens sminke»? Da kan jeg si så mye som at jeg faktisk har brukt mer enn mascara og eyeliner et par ganger den siste uka, så det kommer nokk et par looks!

5 kommentarer

 1. ia sier:

  Begge, for de kommer sikkert til å bli sååå verdt det :D

 2. Marte sier:

  De nederste. HELT klart^^, Har foresten sett på de for leenge siden, men får/fikk meg ikke helt til å ta meg råd:/

 3. Hej,

  Visst är de läckra! Om du vill vara som mest unik så väljer du Digi Skull för vi har sålt fler av Muerte Punk i år. Eller så följer du ias råd :-)

  Glada hälsningar från Peter på BRANDOS.no

 4. Hilde sier:

  Jeg likte de nederste veldig godt,synes du skal gå for de :D Hilsen Hilde!

 5. Monica sier:

  Nydelige sko. Jeg har lyst på akkurat de samme parene. :D

  Ta begge du!

Skriv et svar