okt 09

Blogg fravær

Fravæert mitt fra bloggen kan sammenlignes med fraværet mitt på skolen.

Jeg er så teit, enten så skjer det så lite spennede at jeg ikke gidder å blogge for di det ikke er noe å blogge om. Ellers så blogger jeg ikke fordi jeg er for opptatt. Akkorat nå har jeg egentlig ikke tid til å blogge engang. Jeg tenkte bare jeg skulle stikke innom med dårlige unskylldninger, forige lørdags outfit og så klart bilde av cupcakes’n jeg og Marte bakte i går. Å litt sminke og.

Ei søt jente med navnet Anett har spurt om jeg kan sminke henne til bursdagen hennes, og det skal jeg vel gjøre et forsøk på:) Så lurer Sarah på om ikke jeg kan legge ut litt sminke looks og slikt. Dette har jeg tenkt på lenge, slike howto bilder, og sminkevideo. Dette kommer. Jeg har sminket Marte ganske mye i det siste. Hun kommer jeg sikkert til å bruke som «model» til en del av disse sminke prosjektene:)

Jeg fikk foresten sertifikatet i går, for de som lurte:)

Men nå skal jeg og Marte bromme pyshåen over til holmstad for å chille hos henne. Jeg må bare finne ut hva jeg skal ha på meg først!;S

Bilder:
page8DSC03288IMG_0716
Ser du søte seigmannen med gitar? Den laget jeg til kjærestepus, tegnet elgitaren hans, klippet den ut, og limte den på seigmannen med melis. Den guleseigmannen har en liten hvit namme som skal forestille en fotball, siden han noen ganger spller fotball osgå:)

Ny sminkelook på makeupsiden;)

Ukas glis;D

sign

2 kommentarer

  1. Hahaha jeg har heelt lik micero. :P

  2. Sarah sier:

    Jeg gleder meg. Og gratulerer så masse med lappen! Så fantastisk:)

Skriv et svar