aug 30

Søndag<3

DSC02697Hællå!:)

Tenkte  jeg skulle stikke innom bloggen en tur, mens vaffel røren står å «sveller» (som det så fint står i kokeboken min). Jeg har nemmlig klart å bli syk i helgen, på toppen av all klagingen i forige innlegg. Så nå har jeg laget en litt grov vaffel røre (ikke for grov, ikke for fin, vi kaller den mellom grov:), vi skal nemmlig kose oss med film og nam. Kjærestepai var en søting og vasket opp, å så kommer jeg og vil ha namme, og søler til hele kjøkkenet i gjenn! Hehe, neida, jeg har vært flink å vasket det jeg har brukt fram til nå:)
Etter fredagen har hele helgen gått i soving, og ikke minst sløving. Har klart å sove meg litt friskere, så de neste dagene skal jeg dope meg på ibux og søvn. Vil nemmlig ikke sitte med snørret hengende nedpå haka når jeg skal kjøre opp! Ja, nå er det ikke lenge i gjenn… Jeg gruer meg som f**n og ber til gud om at jeg skal klare det! Huff, jeg kommer til å bli så sur og skuffet hvis jeg stryker! Da tror jeg at jeg bare gjør meg klar til vinterdvale!

Aaaanywaaaz… Pakken min fra ebay ble sendt på fredag! Hurra!:D Håper det ikke tar mer enn en uke! Jeg gleder meg som en liten unge på julaften!!

Men, oi! Se på klokka, nå skal jeg gå å steke en hel haug vaffler, sette meg ned i soffan å spise meg feit og se «Brüno».
Har du sett den? Er den bra?:)

2 kommentarer

  1. KAYSO sier:

    mm. vaffler er så sinnsykt godt =) Aldri sett filmen, var den bra? Det går nok fintfint på oppkjøring tenker jeg =)

  2. weblinn sier:

    Åh håper du blir frisk til oppkjøringa. ;) God bedring

Skriv et svar